19. april 2010

Namnfest i Trondheim

Her har vi fått på oss finstasen og er klare for namnfesten til Sigrid. Sermonien holdt sted på Ringve Gård, og etterpå var det mat og kake i Olderlia.

Jeg og Kim hadde lagt oss inn på hotell i anledningen. Med rom i 7. etasje har man god utsikt over byen - kan takke Elin for at hun fiksa så fint hotellrom til oss.

I stort og smått var vi 20 stk til bords, hovedpersonen (Sigrid) fant ut at hun skulle ta seg en dupp, så henne såg vi ikke stort til under maten. Det var en lang, men fin dag med slekt og venner.
Etter namnfesten reiste vi tilbake til hotellet - men der ble vi ikke lenge... måtte jo prøve utelivet når vi først var i byen. Fikk møtt flere kamerater av Kim som tok oss med både på vorsspiel og fest. Men da klokken tippa halv tre tok vi føttene fatt for å finne tilbake til "toppsuite'n" vår. Søndag var det bare å pakke seg ut i bilen igjen for å komme seg hjem til Østerdalen. På turen plokka vi opp Kira (huskey) som ville være med hjem til Mali. Vi stoppa på Evenstad da vi kom så langt, for å se hvordan salget av brukskunsten gikk. Marita var i storhumør - og salget hadde gått over alle forventninger :) Utpå kvelden fikk jeg besøk av mamma-Gro og Marita - da ble jentene fra Trøa omsider gjenforent og hadde mye å snakke om over tekoppen. Dette har vært en inholdsrik helg med kjære og nære :)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar