11. april 2010

Alle barna i Olderlia

I helga tok jeg en svipptur til Trondheim for å besøke alle jentene i Olderlia. Både Randi, Ragnhild, Sigrid og Punky. Dagene gikk bittelitt fort, og vips så var jeg hjemme igjen, men vi fikk da noe ut av dagene. Vi var hos frisøren så Ragnhild skulle få sin første hårklipp av fagfolk, må tro det var stas å få sitte på ekstra høy stol å se på alt som skjedde i frisørsalongen. Må jo være fin til navnfesten neste helg. Vi fikk også prøvd ut om mazda'n egnet seg som familiebil - og den bestod testen da vi hadde pakka inni to barnestoler inkl. barn, barnevogn med bag, to voksne og noen handleposer! Jeg ble imponert over lille mazda'n. Problemet er en eventuell hund - den på nok springe etter til halv pris. Søndag var vi mest ute i sola for å nyte godværet.
Ragnhild er påsketurist og nyter solen og en kuli ute på verandaen. Sigrid har vært i storhumør (som vanlig) og smiler bredt til fotografen. Fikk også tatt noen fine bilder av søstrene sammen :)
Her er vi på tur alle sammen på utkikk etter hestehov.


2 kommentarer:

  1. Hei og hopp frøken Kroken:)
    Ser ut til at du har hatt en fin helg i Trondheim...alle jentene var blide og glade (inkl. Randi)! I morgen er det areal og da må du nok treffe din eks-samboer og smile pent...hihihi...

    SvarSlett
  2. hestehov - det er vår

    SvarSlett